Tietoa meistä

Vuonna 2019 perustettu Arkkitehtikillan alumnit—tuttavallisemmin A-lumni—kokoaa yhteen Aalto-yliopiston arkkitehtuurin laitoksen koulutusohjelmissa ja niiden edeltäjissä opiskelleita ihmisiä. Yhdistys toimii yhteyslinkkinä valmistuneiden ja nykyisten opiskelijoiden välillä ja järjestää mielenkiintoista toimintaa molemmille. Teemme kaikessa toiminnassamme läheistä yhteistyötä Arkkitehtikillan kanssa. 

Yhdistyksen toiminta on vasta käynnistymässä ja etsii muotoaan. Kuulemme mielellämme ideoita siitä, mitä alumniyhdistys voisi tehdä ja millaista toimintaa juuri sinä kaipaisit!

Yhdistyksen löydät myös facebookista ja instagramista 

Hallitus 2023

Pipsa Penttinen, puheenjohtaja / pipsa.penttinen@gmail.com
Erno Laakso, varapuheenjohtaja
Tuomas Perttula, sihteeri ja rahastonhoitaja
Rickhard Grahn
Robert Hanson
Olli Hanhirova
Lassi Luotonen
Pietari Sulonen


Liity a-lumnin jäseneksi

Jäseneksemme voi liittyä kuka tahansa Aalto-yliopistosta tai sen edeltäjistä (TKK ja TAIK) arkkitehdiksi, maisema-arkkitehdiksi tai sisustusarkkitehdiksi valmistunut henkilö. Liittyä voi myös kandivaiheen opinnot suorittaneena opiskelijana. Olit sitten vastavalmistunut tai opiskeluvuosistasi kulunut kymmeniä vuosia - lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Voit liittyä mukaan alla olevalla lomakkeella! Vuosittaisen jäsenmaksun suuruus on 20 euroa, mutta sitä ei ole toistaiseksi kerätty ollenkaan. Olemme yhteydessä kun jäsenhakemuksesi on käsitelty.

Liity mukaan ja täytä tämä lomake.